19 oktober 2022 - Door: Stefan Peters

Lekker kamperen wie houdt er nu niet van, vrijheid, in de natuur, gezellige mensen en natuurlijk lekker camping eten van een camping gasstel. Kamperen is natuurlijk leuk, maar je moet wel lekker kunnen eten en dat doe je met een goed camping gasstel. Je moet ook op een leuke plek zitten, anders kun je niets doen in de buurt en dat is natuurlijk ook niet leuk.

Camping gasstel

Je moet je bedenken wat je gaat koken als je iets wilt maken moet je camping gasstel er wel voor gemaakt zijn. Wil je bijvoorbeeld iets maken waar je meerdere pannetjes te gelijkertijd op moet zetten moet je gasstel er wel geschikt voor zijn. Kijk dan naar een gasstel met 2 of meer pits, afhankelijk hoeveel je er nodig hebt. Wil je gaan wokken dan heb je maar één pit nodig maar die moet wel een beetje groot zijn om de wok goed warm te maken. Je wok moet ook stabiel blijven staan, dat is wel handig natuurlijk, anders valt die snel om en dat is niet goed en gevaarlijk. Wanneer je een stoofpot wil maken zet je je stoofpot voor langere tijd op het vuur dan is een gasstel waar een grote gas fles aan kan koppelen ideaal. Tip je kan ook een hooikist maken dat scheelt veel gas. Je kunt dan de stoofpot op het camping gasstel zetten en als die warm is zet je hem zo in de hooikist.

Wat je het beste op met je camping gasstel kan klaar maken

Het is lekker om te eten wat je lekker vindt, je bent tenslotte op vakantie dus je mag genieten ook met het eten, toch? Ik vind nasi altijd heel lekker en het is lekker snel klaar, daardoor hoef je niet te lang te koken en kun je wat langer genieten aan het zwembad. Nasi is lekker snel klaar en daardoor perfect eten voor op de camping. Alles lekker in de wok op scheppen en klaar ben je weer voor vandaag. Een lekkere pasta is ook niet verkeerd, dit is ook ideaal te doen op een camping gasstel. Het maken van eten is gewoon net als thuis met een goed camping gasstel dit is het voordeel van goede spullen. Als je een goede koopt, is het net als thuis gewoon een volwaardig gasstel, maar dan op de camping. Ik heb een goed camping gasstel gevonden op de website Topvergelijking, dit is een site die producten vergelijkt, echt een fijne site.