Huttentocht in de Dolomieten

Even ontsnappen naar een gebied waar de tijd stil lijkt te staan? Dan is een huttentocht in de Dolomieten voor jou een uitstekende aanrader! Neem afscheid van het massale toeristengewoel in de valleien en trek er een paar dagen op uit de hoogte in en geniet van de overweldigende natuurpracht. De Dolomieten vormen geen gebied waar je de Alpenreuzen ziet opdoemen. Gletsjers zul je er ook weinig tegenkomen. Niettemin is de aantrekkingskracht wél reusachtig. De rotsmassieven torenen hoog uit boven de weelderige valleien. Wie in deze bizarre bergwereld wandelt, vraagt zich gelijk af hoe deze bijzondere rotsformaties zijn ontstaan.

Wonen en werken in Toscane en het charmante Italië: Lees persoonlijke ervaringen

Wonen in Italië is een bijzondere levenservaring. Italië een heeft veel charme en is een van de mooiste landen van de aarde. Angelo van Schaik woont in Rome, samen met zijn Italiaanse geliefde en kinderen. Rome is een verbluffende stad en Italië heeft een prachtige cultuur. Ik dacht altijd dat emigreren zwaar was. Je moet tenslotte je vertrouwde omgeving verlaten. Niets is minder waar. Ik ben blij om weg te zijn, uit de grauwe Nederlandse weilanden

Buspendeldienst naar Italië

Maak je plannen voor een lang weekend? Een last-minute vakantie of misschien zelfs een stedentrip? Dan is een reisje naar Italië precies wat je zoekt! Of je nu zoek bent naar mooie natuur, cultuur of ontspanning, Italië heeft voor elk wat wils te bieden. In Toscane kun je de uiteenlopende landschappen bewonderen en in het centrum van Florence de echte Italiaanse flair beleven of naar Venetië reizen, om daar een tocht door de kanalen met een beroemde gondel te maken.

Mountainbike vakanties in Italië

Mountainbiken in Italië is een geweldige ervaring omdat er zo veel verschillende plekken zijn om naartoe te gaan. Het land heeft zijn eigen bergen, zoals die bij het Gardameer en Arco, die geweldige routes bieden voor gevorderde en beginnende MTB-rijders. Als u op zoek bent naar meer avontuur met uw mountainbike rit-check out het noorden van de laars! Dit gebied biedt een aantal singletracks die elke rijder een kloppend hart zullen bezorgen tegen de tijd dat ze het eindpunt bereiken.

De beste wintersport heb je in Italië

Italië is niet zo ver van Nederland verwijderd als het om wintersport gaat (toch denken veel mensen dat). Veel Nederlandse skiërs merken dat ze een aanbod om in Italië te gaan spelen afslaan, omdat het simpelweg te ver is, maar dat is niet waar! De Belgen hebben ons het tegendeel bewezen; voor hen is skiën op besneeuwde bergen met adembenemende uitzichten overal zinvol, ongeacht de plaats of de periode - en wie wil er nu iets minder dan spectaculair? Ga voor de verandering op wintersport naar Italië