Coronaregels Oostenrijk laatste update

Vanaf 12 december komt er stap voor stap een einde aan de landelijke lockdown in Oostenrijk. Het infectiepercentage is afgenomen en maakt regionaal gespreide openingen mogelijk. Reizen naar Oostenrijk voor toeristische doeleinden is weer mogelijk voor gevaccineerde en herstelde mensen. We hopen dat iedereen met een goed gevoel lekker op wintersport kan naar Oostenrijk. Dit blijft toch een van de mooiste plekken om in de winter naar toe te gaan. Wij gaan zeker op reis dit jaar en hopelijk kunnen jullie hier ook van genieten.

Wintersport in Tsjechië: Špindleruv Mlýn

Špindleruv Mlýn geldt met de internationale gasten als het meest populaire wintersportcentrum in het Reuzengebergte. Met veel gebouwen uit de jaren 20 heeft het stadje een bijzondere charme. Het skiareal Špindleruv Mlýn bestaat uit de 2 gebieden Medvedín en Svatý Petr, voornamelijk blaue en rode pistes completeren het aanbod en bieden veel voor elk niveau. Ook langlaufers kunnen hier op 91,5 km loipes veel verkennen. Door de vrijetijdsinrichtingen is er tevens veel naast de piste te beleven.

De beste wintersport heb je in Italië

Italië is niet zo ver van Nederland verwijderd als het om wintersport gaat (toch denken veel mensen dat). Veel Nederlandse skiërs merken dat ze een aanbod om in Italië te gaan spelen afslaan, omdat het simpelweg te ver is, maar dat is niet waar! De Belgen hebben ons het tegendeel bewezen; voor hen is skiën op besneeuwde bergen met adembenemende uitzichten overal zinvol, ongeacht de plaats of de periode - en wie wil er nu iets minder dan spectaculair? Ga voor de verandering op wintersport naar Italië

Wintersport Mayrhofen

Als je op zoek bent naar enkele van de beste ski- en snowboardpistes ter wereld, dan vindt je deze in Zillartal. Met een verscheidenheid aan verschillende pistes om uit te kiezen, zal iedereen in staat zijn om een piste te vinden die perfect is voor hem of haar. Ooit al eens poeder willen shredden in Mayrhofen? Nou, nu kan dat! Met de nieuwe halfpipe in Mayrhofen, kun je het hele seizoen door skiën en snowboarden. Deze grote halfpipe is perfect voor tricks, en met het prachtige alpenlandschap als achtergrond, hier wil je nooit meer weg.